AKTUALITY

arr3Ohlédnutí za zimou a začátkem jara 2020Zimu a začátek jara roku 2020 jsme začali jako každý rok výsevy různých druhů jednoletých bylin,... arr3Už nás poznáte na cestě :)Naši "Andělku" jak říkáme našemu autu už na cestě nepřehlédnete ;) ... arr3Novinky pro rok 2019 :)Zdravím v novém roce 2019!! Chtěla bych Vám vysvětlit menší odmlčení. Na podzimu minulého se naše... arr3Soutěž o ovocnou řadu;)A je tady soutěž o novou ovocnou řadu našich sirupů!!!Co musíte udělat, aby jste všech druhů... arr3Prezentace a prodej našich sirupů na FOOD MARKETU 2018 v OstravěVe dnech 23.,24. a 25. 2. jsme se zúčastnily ve Food atelieru v Ostravě 1. ročníku Food Marketu... arr3Ohlédnutí za rokem 2019Ohlédnutí za rokem 2019 bylo plné krásných vzpomínek na práci na našich polích, na vaření sirupků a... arr3Už brzo nová ovocná řada našich sirupů!!Máme pro Vás novou ovocnou řadu sirupů. U dvanácti měsíčku, Sirup z jahody a máty. Veselé bobule,... arr3Soutěž na Facebooku HEXE!Na našem facebooku běží soutěž o 6 druhů našich sirupů dle Vaši volby ( máta, meduňka, šalvějmáta,... arr3POZOR DOVOLENÁ OD 5.6. DO 18.6. 2018!!!V termínu od 5.6. do 18.6. 2018 máme dovolenou!! Objednávky budou vyexpedovány po jejím skončení;)...

ANKETA

Které z ovocných sirupů Vám chutnaly?

Borůvka, Jahoda, Malina 34% Višeň, Lesní směs, Ostružina 22% Žádný 18% Neochutnal/la jsem 25%

KONTAKTY

HEXE - Ing. Lucie Zátopková
tel: +420 776 091 111
info(a)hexesirupy.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 95 Kč
skladem
naše cena 95 Kč
skladem
 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů