AKTUALITY

arr3Ohlédnutí za sklizní a podzimem 2020Konec léta jsme se věnovali sklízení úrody. Měli jsme radost z různých typů dýní, které se nám... arr3Ochutnávka džemíků a sirupků v Regiopotravinách u Silvy a Kamče KublákovýchV pátek 1.10. a v sobotu 2.10. jsme se zúčastnili 3. oslav otevření obchodu Regiopotravinách. Mohli... arr3Ohlédnutí za za jarem v plném proudu a létě 2020Na jaře jsme pokračovali v předpěstování jednoletých bylin, zeleniny a květin. Všech prací se... arr3Ohlédnutí za zimou a začátkem jara 2020Zimu a začátek jara roku 2020 jsme začali jako každý rok výsevy různých druhů jednoletých bylin,... arr3Soutěž o ovocnou řadu;)A je tady soutěž o novou ovocnou řadu našich sirupů!!!Co musíte udělat, aby jste všech druhů... arr3Novinky pro rok 2019 :)Zdravím v novém roce 2019!! Chtěla bych Vám vysvětlit menší odmlčení. Na podzimu minulého se naše... arr3Už nás poznáte na cestě :)Naši "Andělku" jak říkáme našemu autu už na cestě nepřehlédnete ;) ...

ANKETA

Které z ovocných sirupů Vám chutnaly?

Borůvka, Jahoda, Malina 33% Višeň, Lesní směs, Ostružina 24% Žádný 22% Neochutnal/la jsem 21%

KONTAKTY

HEXE - Ing. Lucie Zátopková
tel: +420 776 091 111
info(a)hexesirupy.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 115 Kč
skladem
naše cena 115 Kč
skladem
naše cena 95 Kč
skladem
 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů