AKTUALITY

arr3Ohlédnutí za rokem 2019Ohlédnutí za rokem 2019 bylo plné krásných vzpomínek na práci na našich polích, na vaření sirupků a... arr3Už nás poznáte na cestě :)Naši "Andělku" jak říkáme našemu autu už na cestě nepřehlédnete ;) ... arr3Novinky pro rok 2019 :)Zdravím v novém roce 2019!! Chtěla bych Vám vysvětlit menší odmlčení. Na podzimu minulého se naše... arr3Soutěž o ovocnou řadu;)A je tady soutěž o novou ovocnou řadu našich sirupů!!!Co musíte udělat, aby jste všech druhů... arr3Prezentace a prodej našich sirupů na FOOD MARKETU 2018 v OstravěVe dnech 23.,24. a 25. 2. jsme se zúčastnily ve Food atelieru v Ostravě 1. ročníku Food Marketu... arr3Už brzo nová ovocná řada našich sirupů!!Máme pro Vás novou ovocnou řadu sirupů. U dvanácti měsíčku, Sirup z jahody a máty. Veselé bobule,... arr3Soutěž na Facebooku HEXE!Na našem facebooku běží soutěž o 6 druhů našich sirupů dle Vaši volby ( máta, meduňka, šalvějmáta,... arr3POZOR DOVOLENÁ OD 5.6. DO 18.6. 2018!!!V termínu od 5.6. do 18.6. 2018 máme dovolenou!! Objednávky budou vyexpedovány po jejím skončení;)...

ANKETA

Které z ovocných sirupů Vám chutnaly?

Borůvka, Jahoda, Malina 33% Višeň, Lesní směs, Ostružina 21% Žádný 19% Neochutnal/la jsem 27%

KONTAKTY

HEXE - Ing. Lucie Zátopková
tel: +420 776 091 111
info(a)hexesirupy.cz
 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů